Майка умилостивява пасажери по време на полет, в случай че бебето й плаче

Подарява им 200 торбички с ценно съдържание

02 март 2019 г.

Снимка: Shutterstock

Бебетата и малките деца често плачат в самолетите. Притеснена майка на 4-месечно бебе, на която й се искало да избегне недоволството на пасажерите, измислила оригинален начин, за да ги умилостиви. Направила 200 подаръчни пакетчета, в които имало сладки неща и тапи за уши, пише Daily Mail

В пакетчетата имало и бележка, на която пишело: "Здравейте, аз съм Джунву и съм на 4 месеца. Днес отивам в САЩ с мама и баба на гости на леля. Малко съм нервен и изплашен, защото това е първият полет в живота ми, което означава, че може да плача или да вдигам прекалено много шум. Ще се опитам да съм тих, но не мога да обещая. Моля да ме извините. Мама е приготвила малки подаръчни пликчета за вас, в които има бонбони, бисквити и тапи за уши. Възползвайте се от тях, ако стана много шумен. Приятен полет и благодаря.

Бележката от името на Джунву. Снимка: Facebook/Dave Corona

 

Майката на Джунву раздава подаръци. Снимка: Facebook/Dave Corona

Съдържанието на пакетчето. Снимка: Facebook/Dave Corona

Пасажерът Дейв Корона снимал бележката и пакетчето, умилен от жеста, и го публикувал в социалните медии. Историята за загрижената майка прочетоха мнозина и естествено я харесаха, въпреки че се срещаха мнения, според които майките по принцип не би следвало да се извиняват за поведението на децата си по време на полет. 

Така или иначе пасажерите на 10-часовия полет от Сеул до Сан Франциско били спокойни, както и майката на малкия Джунву. По думите на Дейв Корона, но не издал "нито гък" по време на полета.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа