Меган Фокс имала кармична връзка в любовта

Актрисата призна, че чувства душата си преплетена с тази на Машин Гън Кели

13 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Мнозина предричаха бърз крах на двойката Меган Фокс и Машин Гън Кели. Но красивата актриса и ексцентричният рапър доказаха, че любовта им е много повече от това, което повечето очакват.

Двамата продължават да са все така влюбени и неразделни, а наскоро Меган направи и много откровено признание, заявявайки през CR Fashion Book, че връзката им е необикновена, защото и душите им са преплетени.

Нашата връзка е толкова кармична“, бе категорична тя. Според актрисата има нещо много по-дълбоко от чувствата, които изпитват един към друг, и най-вероятно това привличане идва от техните предци. След което искрено благодари на съдбата, че й е направила този подарък – да открие своята сродна душа в големия свят.

„Душите ни са толкова преплетени и имам усещането, че някой друг управлява тази енергия. Предците ни бдят над нас и ни закрилят“, смята Меган.

Снимка: Instagram

Това не е първият път, когато 35-годишната Фокс говори за уникалната си връзка с 31-годишния Кели. През юли 2020 г., само месеци след първата им публична поява заедно, тя обясни как смята, че той е нейният огнен близнак“. Още преди първата им среща за снимките на общия им филм Midnight in the Switchgrass, когато разбрала с кого ще си партнира, тя имала чувството, че й предстои нещо съдбовно.

„Знаех, усещах, че ще ми се случат някакви диви неща, но все още не бях сигурна какви. Просто го почувствах дълбоко в душата си, обясни тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Любовта

23 септември 2021 г.