Най-малкото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям тръгна на детска градина

Принц Луи стана на 3 години и направи нова крачка в своя невръстен живот

27 април 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Подобно на по-големите си брат и сестра – 7-годишният принц Джордж и 5-годишната принцеса Шарлот, дойде ред и на най-малкото от децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям да тръгне на детска градина.

Принц Луи навърши 3 години и направи тази нова решителна крачка в своя невръстен живот.

Снимка: Instagram

Гордите родители публикуваха снимка в Instagram от първия му предучилищен ден. На нея малкият Луи позира щастлив със своята първа ученическа раница. Това е и първата му официална ученическа снимка.

За разлика от принц Джордж, който на същата възраст изглеждаше малко изнервен, принц Луи изобщо не се притесни от промяната и демонстрира широка усмивка, точно като своята сестра Шарлот.

Младият принц ще посещава лондонското детско училище Willcocks, където направи първите си стъпки и неговата сестра. То е близо до семейния дом в двореца Кенсингтън в Лондон.

„Родителите избраха това училище като първа стъпка за образованието на принцеса Шарлот и бяха впечатлени от екипа, който работи там“, издаде източник, близък до семейството. Явно това е и причината отново да се спрат на същото училище.

Принц Джордж и принцеса Шарлот започнаха занятия още през януари, но за Луи датата е по-късна, вероятно заради продължаващата пандемия.

По материали от People

Коментари
Последни видеа