Осиновените от Мадона сестри-близначки (снимки)

Поп-иконата ги показва с радост

23 февруари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Мадона публикува в своя Instagram снимка на наскоро осиновените сестри-близначки Естер и Стела (на 4 и половина години), с еднакви пижами на пеперудки, големи усмивки и в компанията на по-големите си брат и сестра Дейвид Банда и Мърси Джеймс - всички от африканската държава Малави. "Революцията на любовта започва от вкъщи", написа тя до фотографията.

Снимка: Instagram / madonna

Очевидно, певицата се чувства благословена с новите попълнения в семейството си и ни радва с техни снимки - особено, когато дойде момента да облича близначките, ами като близначки. 

Снимка: Instagram / madonna

Зарадва ни и с видео, в която те показват певческия си талант. Мадона наруши мълчанието си относно осиновяването на близначките по-рано този месец, като публикува снимка, на която ги държи за ръце:

Снимка: Instagram / madonna

"Официално мога да потвърдя, че завърших процеса по осиновяването на две сестри от Малави и съм невероятно щастлива, че сега са част от нашето семейство. Дълбоки благодарности на тези в Малави, които помогнаха това да се случи, и моля медиите да уважат личното ни пространство в това време на промяна."

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа