Певицата Аби Андерсън се омъжи за годеника си Тайлър Греъм

Двамата вдигнаха сватба в кънтри стил в Тенеси

11 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Певицата и композитор Аби Андерсън е вече омъжена жена. Тя сключи брак с годеника си Тайлър Греъм, а сватбата бе в духа на песните на Аби – истински кънтри стил.

Снимка: Instagram

Андерсън и Греъм се сгодиха през май 2020 г., но всъщност са заедно още от  2018 г. За сватбеното си тържество те избраха фермата Saddle Woods в Мърфрийзбъроу, Тенеси, и освен това сами написаха клетвите, които размениха пред олтара.

Толкова сме развълнувани да започнем съвместния си живот. Имам чувството, че вече сме женени. Не мога да си представя живота без Тайлър. Той е моят човек“, призна 24-годишната певица в ексклузивно интервю за People.

А след това допълни: „Не само, че получавам невероятен мъж, но и изцяло ново семейство, което обичам с цялото си сърце. Да съберем на едно място всички любими хора, след като не сме се виждали толкова дълго, е нещо много специално“.

За сватбената церемония Аби избра две рокли – една, с която да мине по пътеката, преди да каже заветното „Да“, и втора за празненството след това.

„Купих булчинската си рокля без много да мисля – хареса ми на мига. Но реших, че имам нужда от още една, с която да мога да танцувам и се забавлявам след това“, обясни необичайния избор Андерсън.

А вместо традиционна сватбена торта, двойката поднесе на гостите си „славна“ кула от понички. Самата почерпка също бе в духа на типичните за региона селски ястия.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.