Пиърс Броснан стана дядо за четвърти път

Най-новото внуче на актьора е момченце

21 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Пиърс Броснан е един щастлив дядо!

69-годишният актьор обяви раждането на най-новото си внуче с публикация в Instagram в края на миналата седмица.

Снимка: Instagram

Малкият Джаксън Илайджа Броснан се е родил на 12 ноември, точно в 15:06 часа. Той е четвъртият внук на Броснан и второ дете на сина му Шон от съпругата му Саня Банич. Двамата са родители и на 7-годишната Марли Мей.

„Всички добри благословии са за теб, мое скъпо внуче! Добре дошъл! Поздравления, мои скъпи Шон, Саня и Марли!“, написа актьора и показа първите снимки на очарователното бебе.

Броснан има и двама по-големи внуци на име Изабела и Лукас, които са деца на покойната му дъщеря Шарлот. Тя почина от рак на яйчниците през 2013 г.

Актьорът е баща и на 50-годишния Кристофър, брат на Шарлот. Те са деца на първата му съпруга - австралийската актриса Касандра Смит, която почина през 1991 г., също от рак на яйчниците, но Броснан ги осинови след като и биологичният им баща умира.

През 2001 г. той се ожени повторно за Кийли Шей Смит, която му роди двама сина - Дилън, вече на 25 години, и Парис, на 21.

Преди време Броснан говори за щастието, което изпитва като дядо, пред ирландския вестник The Herald.

„Сега съм горд дядо. Все още има много живот в стареца и ще продължа, докато не мога повече. Животът е толкова ценен. Може да бъде откраднат без предварително предупреждение, така че защо да го пилея? Ето защо се радвам на прекрасното си, красиво семейство, на децата и внуците си“, заяви тогава той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.