Пол Уесли и съпругата му Инес де Рамон се разделят

Двамата са взели решението още преди 5 месеца

21 септември 2022 г.

Снимка: Getty images

Пол Уесли и съпругата му Инес де Рамон се разделиха след повече от три години брак. Представител на двойката каза пред People, че двамата са взели заедно това решение, а и живеят разделени от няколко месеца.

„Решението да се разделят е взаимно и е взето преди пет месеца. Те искат поверителност в момента“, каза още представителят на двойката.

Снимка: Instagram

40-годишната звезда от „Дневниците на вампира“ за първи път беше романтично свързан с Рамон, която е бижутер, през юни 2018 г. Тогава двамата бяха видени да се държат за ръце след среща на вечеря в Ню Йорк. Но официализираха връзката си в Instagram едва на следващия месец, докато бяха на сватба в Монтаук с приятелите си Джесика Шор и Нина Добрев.

Двойката по-късно беше забелязана с пръстени, които доста приличаха на брачни халки. Новината за сватбата им бе потвърдена от Нина Добрев по време на участието й в подкаст през юни на следващата година.

През 2020 година Уесли бе избран от People за най-сексапилния жив мъж. Тогава бе сниман у дома, с Рамон и тяхното куче Грег. Кое се е превърнало в причина за раздялата, не се казва.

По материали от People

Коментари
Последни видеа