Радина Кърджилова и Деян Донков гушнаха второ бебе

Синът на двамата актьори се роди вчера в Пловдив

24 март 2021 г.

Снимка: Instagram Radina Kardjilova

Радина Кърджилова и Деян Донков станаха родители за втори път.

Малкият Йоан се роди вчера в Пловдив и има перфектни мерки: 3290 грама и 51 см.

Снимка: Instagram

„Добре дошъл, приказен Йоан! Изказваме огромните си благодарности към целия екип на болница „Селена“ и д-р Даниел Ставрев за професионализма, отношението и вниманието. Благодарим! Благодаря и на Вас за всички пожелания и топлотата, с която ме обсипвате!“, написа развълнуваната Радина към първата снимка на бебето, която показа в своя профил в Instagram.

Тя и Деян избраха специално пловдивската болница за своето второ дете, тъй като много харесват града. Също така направиха и здравна застраховка на бебето, като избраха да съхранят стволови клетки от пъпната му връв в българска тъканна банка.

Не по-малко развълнуван е и баткото Христо, който през юни ще стане на 5 годинки. Той не само очакваше с нетърпение появата на бебето, но и активно помагаше на своите родители през последните седмици, докато избираха необходимите на новороденото вещи.

Със сигурност на Радина ще ѝ бъде по-лесно в грижите, след като си има такива добри помощници като малкия Христо и татко Деян, коментират приятели на семейството.

Преди раждането обаче те преживяха истински стрес, след като се оказа, че актрисата се е заразила от ковид, точно в последния месец на бременността си. Но за щастие, всичко премина леко и бързо.

В края на седмицата тя и бебето очакват да бъдат изписани и да се приберат у дома, за да се насладят на щастието.

Коментари
Последни видеа