Рапърът Макълмор стана татко за трети път

Към двете момичета се присъедини и бебе Хюго

16 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Един от най-атрактивните рапъри – Макълмор, стана баща за трети път. Той и съпругата му Триша Дейвис имат две дъщери – 3-годишната Колет и 6-годишната Слоун, към които сега се присъедини и момченцето Хюго.

Снимка: Instagram

Всъщност Хюго се е родил преди 6 седмици, но двойката реши да обяви новината за появата му едва сега.

„Преди шест седмици, в сянката на пълнолунието, това красиво човече дойде в живота ни. Появи се спокойно и без проблеми. Добре дошъл, Хюго“, написа Дейвис и показа първата снимка на бебето.

Макълмор и Триша са заедно от 2013 г., а официално семейство от 2015 г. Неотдавна рапърът сподели снимка на фамилията, обръщайки се с благодарност и признание за любовта към съпругата си.

Снимка: Instagram

„Обичам те с цялото си сърце! Отглеждаш децата ни с такава грация, смирение, търпение, любопитство и хумор. Ти си едновременно сладка и безкомпромисна. И имаш фантазията на дете. Можеш да слушаш, да обучаваш и да балансираш едновременно. Ти си нашият герой! Благодаря, че си с нас!“, написа Макълмор.

А в ексклузивно интервю пред People, той разказа и малко повече за децата си.

Домът ни понякога е като балетно студио. Слоун много обича да си пуска музика и да танцува. Или пък сваля всички възглавници от дивана, започва да скача и да се превърта като пумпал. Тя има много таланти: рисува почти през цялото време, играе балет, пее. Освен това започна и да римува, така че никой не знае къде ще я отведе всичко това. Ние обаче не я натискаме за нищо. Толкова е забавно да можеш да гледаш как детето ти изразява себе си. Истинско пълноценно преживяване!“.

А по-малката Колет, той обяви за свой мини близнак. Обичам това момиченце. Тя е моят партньор по голф, любител на животни, весела, възпитаваща, решителна и …истински шеф. Честно казано не искам да порасне, но времето лети. Аз съм най-големият й фен“, призна той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.