Речта на Раян Гослинг със "Златен глобус" в ръка

Накара цял свят да бърше очи

11 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

36-годишният Раян Гослинг, който взе наградата "Златен глобус" тази година за най-добра мъжка роля за представянето си във филма "La La Land", в момента на връчването ѝ произнесе реч, която не остави равнодушен никой. Актьорът призна, че, за да държи златната статуетка в ръцете си, заслугата е изцяло на жена му - прелестната Ева Мендес.

"Докато пях, танцувах, свирих на пиано и участвах в един от най-добрите проекти в живота си, моята любима се грижеше за нашата дъщеря, докато беше бременна с втората ни дъщеря и помагаше на брат си в борбата с рака."

Раян е убеден: ако не била самоотвержеността на възлюбената му, да бъде на сцената и да получи желаната от всеки актьор награда едва ли щяло да му се случи.

"Ако тя не се бе нагърбила с всичко, докато аз снимах, на мое място днес щеше да стои някой друг. Скъпа, благодаря ти. И благодаря на дъщерите ни - Амада и Есмералда."

Самата Ева не присъства на церемонията "Златен глобус 2017", защото бе вкъщи с децата. Но малко по-късно в своя Instagram тя намекна, че речта на мъжа ѝ станал любимият момент от вечерта.

Припомняме ви, че официално Мендес и Гослинг не са женени - двойката живее на семейни начала от 2011 г. и изобщо не се занимава да коментира появяващите се периодично в пресата слухове за сватба. През 2014 година Ева роди първата им дъщеря, която нарекоха Есмералда Амада, а през 2016 и втората - Амада Ли.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа