Ретро парад на автомобили в Перник

Ето къде може да заведете малчуганите тази събота

22 юли 2021 г.

Снимка: Shutterstock

Живеете в София и имате желание да изведете децата през уикенда някъде сред природата. Но идеите ви за игри и забавления на открито са на изчерпване.

Предлагаме ви едно интересно предложение, което определено ще очарова малчуганите, особено момченцата. Близо до София е и може да го съчетаете и с пикник на открито.

Става дума за ефектния ретро парад на автомобили, който за втора поредна година ще гостува в Перник.

Събитието се организира от ретро клуб „Авангард“ с подкрепата на Община Перник и ще се проведе на 24 юли на кестеновата алея в градския парк, съобщи БНР.

С децата ще може да разгледате старите автомобили, да ги докоснете и да се снимате с тях. Ще бъдат представени марки от цял свят. Наред с това по време на парада ще бъдат раздадени традиционните награди в духа на пернишкия хумор „Златен винкел“, а тази година ще има и призове „Черно злато“, представляващи автентични въглища от пернишките мини, аранжирани в колекционерска кутия. Ще бъде връчена и задължителната за града награда за най-добър Голф.

След края на парада на гостите се предлагат няколко варианта за продължаване на семейния уикенд, сред които посещение в уникалния Минен музей и Регионалния исторически музей, както и автопоход до Църногорския манастир и аквапарк „Конска“.

Коментари
Последни видеа