Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен – единни в отглеждането на детето

Бившите съпрузи твърдят, че имат голямо доверие един на друг

07 април 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен бяха чудесна двойка. Единственото им дете е 6-годишната им дъщеря Брайър Роуз, която и двамата обожават.

Всичко бе прекрасно до момента, в който между тях не настъпи разрив. И след 10-годишна стабилна връзка те се разделиха. Според слуховете причина за раздялата станала Ема Робъртс, любовни есемеси от която Рейчъл открила в телефона на Хейдън.

И двамата обаче нямат колебания по отношение на единственото си дете и са единни за всичко, което засяга Брайър. Твърдят, че са се научили да се доверяват един на друг, въпреки трудностите.

„В режим на оцеляване сме. Но се справяме чудесно“, твърди Рейчъл.

Снимка: Instagram

39-годишната актриса наскоро разкри как заедно с бившия си съпруг, който стана звезда след като изигра младия Дарт Вейдър в „Междузвездни войни“, са се справили по време на пандемията.

„За щастие таткото на дъщеря ми е много стриктен, буквално „хардкор“ по отношение на ограниченията във връзка с Ковид“, призна тя. След което разказа как момиченцето е прекарало времето си по време на пандемията.

„Хубаво е, че така тя имаше възможност да поживее и в друга къща – при него, а не само при нас. Това за нея бе разнообразие и съм му много благодарна“.

Рейчъл и Хейдън започнаха да се срещат през 2008 г., след като си партнираха в един филм. В края на 2014 г. се роди дъщеря им, а през 2017 г. връзката им се разпадна.

Двойката упорито държи дъщеря си далеч от очите на обществеността. И засега предпочитат тя да стои далеч и от техните професии.

„Брайър разбира, че и двамата сме актьори, но още не го осъзнава напълно. Знае, че татко ѝ е участвал в „Междузвездни войни“, но няма представа каква роля е изпълнявал там. Засега така е по-добре“, смята Рейчъл.

По материали от People

Коментари
Последни видеа