Рийз Уидърспун била ужасена да стане майка

Актрисата трудно балансирала родителство и кариера на 22 години

16 септември 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Рийз Уидърспун разказа, че е изпитала истински ужас, когато на 22 години разбрала, че ще става майка. Това признание актрисата и носителка на „Оскар“ направи в телевизионното шоу на своята колежка Дрю Баримор. Пред камерите тя сподели и с колко трудности се е сблъскала, докато опитвала да балансира между родителството и кариерата.

„За да бъда напълно откровен, аз бях ужасена“, каза Уидърспун. „Забременях на 22 години и все още не знаех как да се справям едновременно с работата и майчинството. Не знаех и дали ще имам стабилна работа. Снимах филми, но не се бях утвърдила все още и не можех да имам изисквания снимките да са близо до училището на децата ми“, разказа още тя.

По това време актрисата е била прохождаща в киното и не е можела да се възползва от евентуални претенции. „Бях като всеки друг родител. Правех много компромиси, но всяка жертва си заслужаваше. Това, което ме кара да се събуждам рано в неделя, не са филмите ми, а децата ми“.

Уидърспун и преди е била откровена за ранното си майчинство и е споделяла свои съвети към млади майки. „Аз съм майка от 1999 г.“, казва актрисата. Тя е майка на Ава (21 г.) и Дийкън (16 г.) – деца от бившия й съпруг Райън Филип. От настоящия си съпруг Джим Тот има син - Тенеси, който е на 7 години.

По материали от People

Коментари
Последни видеа