Рийз Уидърспун показа порасналите си деца

Актрисата сподели снимка на дъщеря си Ава и сина си Дийкън

24 август 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Рийз Уидърспун не е обикновена майка - тя е готина майка! В това са категорични не само нейните най-близки хора, но и онези, които не я познават лично, а само я следват в социалните мрежи.

Актрисата е известна както с невероятното си чувство за хумор, така и с милите снимки, които публикува на любимите си същества – било то хора или кучета.

Снимка: Instagram

Последната такава снимка, която е едновременно много симпатична, но и забавна, е на двете й пораснали деца, които са от бившия й съпруг Райън Филип – дъщерята Ава и сина Дийкън. Както Рийз сама определи селфито, то е сладко и глупаво едновременно. И вярна на стила си, шеговито уточни: „Глупостта е генетична.

Актрисата е майка на още едно момче – Тенеси Джеймс, който е от брака й с настоящия й съпруг Джим Тот.

Вече по-сериозно Рийз Уидърспун призна и за мислите, които й минават, докато вижда как децата й се превръщат в красиви зрели хора. „Това ме кара не само да се радвам за тях, но и да си поплаквам, защото означава, че и аз остарявам. Истинска лудост! Но те ми помагат да разбера цялата сложност на онова, което се нарича човек. Така че съм им много благодарна. Благодарна съм и на съдбата за тези малки човеци в моя живот, призна преди време тя.

По материали от People

 

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.