Рийз Уидърспуун се гордее с успехите на децата си

„Това означава, че съм си свършила работата правилно“, смята актрисата

08 февруари 2023 г.

Снимка: Getty images

Рийз Уидърспун е истински горда с успехите на своите деца. В интервю за People 46-годишната актриса разказа как се е почувствала, когато са приели 19-годишния ѝ син Дийкън в колежа. Момчето е от бившия ѝ съпруг Райън Филип.

Снимка: Instagram

„Това означава, че съм си свършила работата правилно“, призна Рийз. След което допълни: „Толкова се гордея с децата си. Те преуспяват в света и съм много щастлива за тях.“

Дийкън сега посещава Нюйоркския университет и наскоро публикува колаж от снимки и видеа, показващи живота му в общежитието. Той сподели и откъси от първата си песен. Дийкън завърши гимназия през пролетта на 2022 г. и следва стъпките на родителите си в развлекателната индустрия. Той дори вече направи първи стъпки в кариерата - като музикален продуцент с издаването на своя сингъл Long Run през 2020 г. и като актьор в третия сезон на хитовия тийнейджърски сериал на Netflix Never Have I Ever.

Рийз Уидърспуун показа с гордост музикалните постижения на по-големия си син, като публикува възхитително видео как танцува на неговата песен.

Що се отнася до 23-годишната ѝ дъщеря Ава, освен че учи в Калифорнийския университет в Бъркли, тя е успешен модел и вече е реализирала кампании с марки като Pat McGrath, Ivy Park на Beyonce и линията на майка си, Draper James.

Ава също е от брака на актрисата с Райън Филип. От настоящия си съпруг Джим Тот Рийз има 10-годишен син Тенеси.

По материали от People

Коментари
Последни видеа