Сара Фъргюсън e една щастлива баба

Херцогинята на Йорк вече има двама внуци

08 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Принцеса Юджини роди първото си дете – момченце, през февруари, а наскоро сестра й - принцеса Беатрис, също стана майка, но на момиченце. Най-щастлива от всички изглежда е баба Сара Фъргюсън, която изобщо не се притеснява да се нарича баба и освен това искрено се забавлява със своите внуци.

Все пак с малкия Август, който вече си е почти човече, тя сякаш намира повече възможности за общуване, докато малката Сиена засега прекарва времето си предимно в сън и хранене.

Снимка: Guliver / Getty

„Децата ми са феноменални майки“, призна Сара Фъргюсън пред Hello!. И допълни: Бяха страхотни деца, а сега са невероятни майки. Само в една година получих два изключителни внука. Всички ме разпитват за тях. Но аз първо виждам колко прекрасни майка са момичетата и едва тогава обръщам поглед към тези невероятни същества.

Тя разказа също така как Август я посреща винаги с усмивка и раздава бебешки целувки. Когато той ми се усмихва, знам, че искрено ме харесва, тъй като е само на седем месеца и половина. И всъщност това не е точно усмивка, а радост, защото Август наистина ме намира за много забавна“, разкри херцогинята.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.