Селин Дион ще пее в игралната версия на "Красавицата и звяра"

Тя ще запише новата оригинална песен в саундтрака на филма

22 януари 2017 г.

Снимка: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Световноизвестната изпълнителка и носителка на пет награди „Грами“ Селин Дион се включва в едно от най-чаканите кинозаглавия тази година - игралната версия на "Красавицата и звяра" на "Дисни".

Певицата ще запише изцяло новата оригинална песен How Does A Moment Last Forever, която ще влезе в саундтрака на новия филм.

Кадър от игралната версия на приказката

Песента е написана от осемкратния носител на „Оскар“, композитора Алън Менкен ("Малката русалка", "Аладин") и от трикратен носител на „Оскар“ автор на текстове Тим Райс ("Цар Лъв", "Евита"). How Does A Moment Last Forever е пленяваща балада за важните моменти в живота, които трябва да уловим и запазим завинаги.

Ема Уотсън в кадър от новия филм

„Да бъда част от оригиналния „Красавицата и звяра“ беше магическо изживяване и за мен е чест да съм част и от този филм“, споделя Селин Дион, която ще запише една от трите нови песни към филма.

Преди години тя изпя в дует с Пийбо Брайсън песента на Менкен и Хауърд Ашман Beauty and the Beast от оригиналната анимация на "Дисни" и песента получи „Оскар“, „Златен глобус“ и три награди „Грами“.

Ще чуем премиерно саундтрака към новото киноприключение на 10 март. "Красавицата и звяра" идва в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX на 17 март в дублирана и субтитрирана версия.

А ето и най-новото видео към филма.

Източник и снимки: "Форум Филм България"

 

Коментари
Последни видеа