Шон Пен и отчуждената му съпруга Лейла Джордж наемат частен съдия за по-бърз развод

Последното съдебно искане идва, след като двамата бяха забелязани да празнуват заедно Нова година

17 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Шон Пен и Лейла Джордж предприеха необичайна стъпка, за да финализират развода си окончателно и по възможност по-бързо. За целта наеха частен съдия.

В съдебни документи, получени и от People, отчуждената двойка поиска да назначи Скот Гордън като техен частен временен съдия, след като 29-годишната Джордж подаде молба за развод с 61-годишния Пен през октомври.

Част от споразумението е Пен да заплати услугите на частния съдия, включително и часовата ставка на Гордън от 950 долара, както и други допълнителни такси.

В Калифорния е възможно временен съдия да ръководи такова дело, тъй като така щатът помага на съдилищата да се справят с многото работа. Това означава, че двойката ще може да ускори развода си.

Пен и Джордж бяха засичани заедно многократно, откакто тя подаде молба за развод през октомври, след повече от година брак. Съвсем наскоро те бяха забелязани да празнуват заедно Нова година в родния й Сидни.

Снимка: Instagram

След като за първи път бяха романтично свързани през 2016 г., двукратният носител на „Оскар“ предложи брак и се ожени за Лейла, австралийска актриса и дъщеря на Винсент Д'Онофрио. Това се случи през лятото на 2020 г. Сватбата бе съобразена с всички мерки срещу COVID-19, беше организирана у дома и присъстваха само най-близките. Останалите имаха възможност да присъстват виртуално.

Източник на People съобщи, че Пен и Джордж са се събрали отново по-рано същата година, след като връзката им е продължила и прекъсвала за известно време. По време на пандемията отношенията им сякаш се стабилизираха. Но явно не е било достатъчно, за да предприемат тази мярка за бърз развод.

Преди Лейла, Пен беше женен за Робин Райт, от която има дъщеря Дилън, на 30 години, и син Хопър, на 28.

По материали от People

Коментари
Последни видеа