Сиа проговаря за драматичната история на осиновените си момчета

Преди година нашумялата певица се сдоби внезапно не с едно, а с цели две деца накуп – и двете на по 18 години

15 октомври 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Chandelier, Titanium, Cheap Thrills… Общото между всички тях е Сиа, певицата, която доскоро криеше ревностно лицето си и дори на сцена излизаше с огромна перука, която покриваше не само очите, а и брадичката й. Истината е, че Сиа не обича да показва не само лицето си, тя ревностно пази и личния си живот. Онова, което се знае за нея е, че е била омъжена за режисьора на документални филми Ерик Андърс Ланг, а после се развеждат. Нямат деца. Но преди година певицата внезапно се сдобива с две пораснали момчета на по 18 години.

Едва сега тя реши да проговори за синовете си пред InStyle, но продължава да пази самоличността им. Момчетата са осиновени от домове за приемна грижа. Всъщност 44-годишната звезда години наред се е опитвала да забременее, включително и ин витро. И цял живот мечтаела да стане майка. Но така и не й се случило.

След развода си през 2016 г. случайно попаднала на документален филм за децата в домовете за приемна грижа. „Там разказаха драматичната история на 16-годишно момче. И аз моментално се влюбих в него. По-големите деца наистина трудно се осиновяват. Но когато го видях, си казах: „Това е моят син“. Знаех, че искам да му помогна. Но докато го намеря, той вече беше станал на 18“, споделя тя. Когато му казала, че иска да го осинови, момчето напуснало дома веднага, тъй като вече имало възрастта, когато може само да взема решения. Тогава Сиа планирала да осинови само него.

„Единственото нещо, което той попита, беше дали може да доведе и братовчед си Че, който живеел с него в дома. И понеже имах две резервни спални, казах: „Разбира се!“. Макар никога преди да не бях виждала Че, той също заживя с нас. По-късно разбрах, че всъщност не са братовчеди, а само приятели. Но изобщо не ми пукаше“, разказва певицата. И допълва: „Почувствах се благословена да ги имам и двамата. За тази една година осъзнах, че това са моите синове“.

А дали би осиновила и трето дете? „Просто изчакайте и ще видите“, загадъчно отговаря тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа