Слоун Стивънс се омъжи като в приказка

Тенис звездата сключи брак с годеника си Джоузи Алтидор с много пищна сватба

08 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Тенис звездата Слоун Стивънс и футболистът Джоузи Алтидор сключиха брак, а сватбата им бе оприличена на истинска приказка.

Снимка: Instagram

Двамата годеници избраха първия ден от новата година, за да подпишат, а едно от пристанищата в Маями, което приюти гостите им, бе преобразено по невероятен начин. Самата булка бе изключително красива в рокля, специално създадена от нея от Galia Lahav couture.

Слоун и Джоузи обявиха годежа си през април 2019 г. Пищната им сватба на 1 януари обаче премина при спазване на всички мерки. От гостите се изискваше да бъдат напълно ваксинирани, да се самотестват у дома с PCR тестове, преди да пристигнат във Флорида, и да бъдат повторно тествани с PCR сутринта в деня на сватбата. А тези, които не успяха да присъстват физически, бяха там духом, тъй като на масите имаше оставени специални места за тях. Като бабата и дядото на Стивънс, които починаха в началото на 2021 г. от COVID-19.

Двойката разказа, че планирането на сватбата е било като едно дълго пътуване, тъй като е трябвало да се справят с „всички променливи извън нашия контрол“.

„Съчувствам на всички двойки в тези времена, които трябва да проявяват максимална гъвкавост, заради непрекъснато променящата се пандемия. И оценявам колко отзивчиви бяха нашите близки, за да успеем да имаме възможно най-голямата безопасност на този специален ден“, призна тенисистката.

По материали от People

Коментари
Последни видеа