Станете част от „Семейство Адамс“

Само сега имате шанс да озвучите роля във втория филм за любимата на малки и големи чудата фамилия

28 октомври 2020 г.

Снимка: Форум Филм България

Освен, че ще дадете гласа си на някой от героите в анимацията, може да спечелите и награда от $2000. България е една от шестте държави, които получават уникалния шанс да участват в тази фантастична инициатива. Тя ще се проведе в периода 27 октомври – 24 ноември 2020 г. Самият филм излиза на екраните през ноември 2021 г. Другите страни, поканени да участват, са Австралия, Германия, Мексико, Швеция и ЮАР.

Всеки от кандидатите – дете или родител, трябва да направи кратък аудио или видео клип на своя език с дължина не повече от 20 секунди, в който интерпретира по свой уникален начин една или всичките четири, предварително определени в условията на конкурса, реплики. Търси се най-страшният, най-чудатият или най-странният и шантав глас. Разрешено е да се използват грим, костюми, реквизит. Повече информация за конкурса може да откриете на официалната страница www.addamsvoicechallenge.com

Снимка: Форум Филм България

Чудата фамилия Адамс – любимци на няколко поколения, са създадени от Чарлз Адамс през 1938 г. и мигновено се превръщат във феномен. В новия филм – „Семейство Адамс 2“, Мортиша, Гомес, Уенсди, Пъгсли и останалите емблематични членове на нетипичното семейство, се оплитат в шантави приключения, в които имат комични срещи с редица нови, изумителни герои. Сега имате шанс да станете част от тях и да запишете гласа си в историята.

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.