Световната гала премиера на "Господарка на злото 2" в снимки и видео

Продължението на филмовия феномен събра звездни актьори и децата им на червения килим

01 октомври 2019 г.

Мишел Пфайфър, Анджелина Джоли и Ел Фанинг на червения килим, снимки: "Форум Филм България"

Грандиозното официално представяне на една от най-дългоочакваните продукции тази година - "Господарка на злото 2" се състоя на вчера в Холивуд, в емблематичния El Capitan Theatre, където стотици фенове и гости имаха възможността да бъдат сред първите, докоснали се до зашеметяваща история.

Продължението на филмовия феномен от 2014 година разгръща вълнуващ сюжет отвъд всички очаквания, а гала премиерата безусловно бе едно от най-впечатляващите филмови събития за 2019. Приказна атмосфера в духа на "Господарка на злото 2", издържата в емблематичните символи на продукцията добави към магията на филма. 

По червения килим минаха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието. Тя се превъплъщава отново в една от любимите си роли, както сама споделя.

В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на децата си, Джоли се появи с впечатляващата черна кожена рокля, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014 година.

Ел Фанинг, която буквално израстна пред очите на зрителите от първия път в ролята на принцеса Аврора до сега, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля, напълно отговаряща на статуса на една благородна особа.

Специални гости на събитието бяха Хайди Клум, Люк Хемсуърт и семейството му, Оливия Родриго, едни от най-известните drag queens в света -  Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела и много други.

Точно преди Хелоуин - на 18 октомври "Господарка на злото 2" нахлува в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Коментари
Последни видеа