Телевизионната водеща Александра Кръстева стана майка на момче

Щастливата леля Нети Добрева не скри радостта си

24 ноември 2021 г.

Снимка: Instagram

Водещата на „Тази събота и неделя“ Александра Кръстева стана майка за първи път, съобщи bTV. Журналистката е родила в неделя, на един от най-хубавите празници - Въведение Богородично, честван още като Деня на християнското семейство.

Бебето е момченце и се казва Виктор. Родено е с помощта на д-р Анна Богданова от болница „Токуда“. Любопитното е, че два дни по-късно д-р Богданова помогна на още едно звездно бебе да се появи на бял свят – това на певицата Поли Генова.

Снимка: Instagram

Александра Кръстева се омъжи за дългодишния си приятел Владислав миналата година в Царево, а в края на юли тя слезе от екрана и се сбогува временно със зрителите заради майчинството си.

Видео: Instagram

Една от най-щастливите от появата на малкия Виктор бе неговата леля – Нети Добрева. Тя не скри радостта си и направи вълнуваща публикация в своя профил в Instagram.

Нети и Алексадра се оказаха сестри, след като певицата разкри някои факти за своя живот. Случайно тя разбира, че е осиновена и започва да търси биологичните си родители. Така открива истинските си майка и баща, както и своята сестра. Оттогава двете са неразделни.

 

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.