Тези луди, луди тролчета

Снимки и видео от страхотната нова анимация

26 октомври 2016 г.

Снимки: "Александра Филмс"

Създателите на "Шрек" представят най-новата анимация на DreamWorks Animation "Тролчета" - интелигентна, забавна и пиперлива комедия за пътя към щастието, и колко далеч би стигнал някой, за да го постигне.

Филмът пренася зрителите в един чуден и пъстър свят, населен от прекалено оптимистични тролчета, които обичат музиката, танците и се наслаждават на живота. Един необикновен свят, вдъхновен от нишки, тъкани вълнени материи, пухкави кожи, много блясък и искрящи цветове.

Създателите на тази уютна вселена я наричат ​​„мъхесто разтапяне". А най-отличителната черта на героите са техните славни коси – в ярки бонбонени цветове, растящи право нагоре, в противодействие на законите на гравитацията.

Единствената им заплаха е мрачният гигант Бергенс, който е доволен единствено, когато стомахът му е пълен… с тролчета. След като Бергенс нахлува и опустошава веселото селце, най-щастливото тролче Попи (Ана Кендрик) и свръхпредпазливият темерут Бранч (Джъстин Тимбърлейк) се впускат в пътешествие, за да спасят приятелите си. Тяхната мисия е изпълнена с приключения и премеждия, а двамата противоположни герои трябва да се изтърпят взаимно достатъчно дълго време, за да успеят.

Ще го гледаме премиерно от 28 октомври в кината, озвучен на български от актьорите Кръстина Кокорска- Криста, Явор Караиванов, Живка Донева, Георги Велизаров, Георги Стоянов, Анатолий Божинов, Ива Стоянова, Пламен Чернев, Стоян Цветков.

В него музиката като част от разказа, затова и саундтракът включва пет оригинални песни на Джъстин Тимбърлейк, Гуен Стефани, Ана Кендрик и Ариана Гранде и е допълнен много класически хитове от 60-те, 70-те и 80-те години, изпълнени от актьорския състав с нов аранжимент.

Източник: "Александра Филмс"

Коментари
Последни видеа