Ура, Бранджелина отново заедно

Макар и само в съвместно изявление

11 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

За пръв път от началото на бракоразводния процес холивудските любимци Анджелина Джоли и Брад Пит излязоха със съвместно изявление пред пресата и обществеността, пише dailymail.co.uk.

Оказва се, че двойката все пак е решила да не си развява повече мръсното бельо пред света и да завърши развода в условия на конфиденциалност.

Припомняме, че за това активно настояваше Пит, като искаше да не се изнасят пред широката публика подробности от процеса по раздялата, за да не се тревожат децата.

Анджелина и Брад са подписали документ, според който се договарят да "обезпечат съблюдаването на правото на личен живот на децата и семейството, като запазят в конфиденциалност всички съдебни документи и с помощта на съдии, упълномощени при необходимост да взимат налагащите се правови решения за регулирането на останалите проблеми". Интересно е, че в документа се споменава намерението на звездите да възстановят отношенията си и да бъдат "на един и същ фронт" заради семейството. 

Разбираемо, мнозина недоумяват как е възможно едновременно да се развеждаш и да бъдеш заедно с някого и това вероятно се нарича развод по холивудски.

Отношенията на Джоли и Пит започнаха през 2004 година, през 2014 те се ожениха, а през септември миналата година Анджелина подаде молба за развод. Двойката има шест деца, които са на възраст от 8 до 15 години.

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа