Вики от "Мастило", Белослава и Графа пеят детски песнички

Проектът "Маргаритка" стартира с благотворителен компакт диск

14 декември 2016 г.

Илюстрация: margaritka.bg

Благотворителният проект „Маргаритка” стартира с компакт диск, в който можем да чуем единадесет от най-известните български детски песнички в съвременен аранжимент, изпяти от едни от най-известните ни гласове.

Белослава пее “Мила моя мамо”, Орлин Павлов “Зеленчуци, който не яде”, Вики от Мастило “Зайченцето бяло”, Графа за любимата “Родина”. Ще чуем още и Михаела Филева, Любо Киров, Тони, Вензи, Мариана Попова, Мая Бежанска, Борко Чучков. Всички те, заедно с вокална група „Шоколадче“ от град Лом на добра воля и с огромно желание се присъединяват към каузата на “Маргаритка”. Белослава и Графа ще са лица на кампанията на проекта, защото вярват в него и споделят мисията му. А тя е приходите от продажбата на всеки диск “Маргаритка” да бъдат инвестирани в построяването на музикални детски площадки.

В диска има и специални караоке версии на всички произведения, интересна книжка с текстове и подарък стикери за най-малките.

“Маргаритка” e създаден от Виктория Терзийска (Вики от Мастило) и Яна Липованска, с любов към децата, музиката, изкуството и чистите детски усмивки. Мащабът на проекта е много голям и излизането на компакт дискa е само началото. През януари месец героите на проекта - Маргаритка, Биби и Мими, ще оживеят пред очите ни с видео в онлайн платформите за видео споделяне. Всички единадесет детски песнички, които участват в компакт диска, ще имат и видеа. Те ще са 3D анимация, създадена така, че да впечатлява и забавлява най-малките.

Първо ще видим “Зайченцето бяло”, а след това на всеки две седмици ще се появява нов клип.

Предстоят и много други видеа с лицата на Маргаритка, Биби и Мими, които да учат децата ни на цифрите, буквите, цветовете, формите и т.н., както и видеa които да са свързани с елементарни всекиднeвни ситуации като “миене на зъби”, “хранене”, “заспиване”, “обличане” и други.

Компакт диск “Маргаритка” вече е в търговската мрежа и можете да го намерите на касите на бензиностанции ОМВ, книжарници Ciela. Онлайн на сайта на проекта www.margaritka.bg, както и във фейсбук на https://www.facebook.com/pg/margaritka.bg

 

Коментари
Последни видеа