Виктория Бекъм няма да ражда пето дете

Обяви го официално пред журналисти

07 октомври 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Певицата, модел и моден дизайнер Виктория Бекъм съобщи пред журналисти, че не планира да ражда пето дете и иска веднъж завинаги да се приключи с тази тема, пише letidor.ru.

Омръзнаха ми тези слухове: бременна е – не е бременна, ще ражда – няма да ражда. Казвам еднозначно: не, повече нямам намерение да раждам“, заяви звездата.

За разлика от съпруга си, който няколко пъти каза пред пресата, че няма нищо против отново да стане баща, Виктория смята, че четирите ѝ деца са досатъчни. По думите на звездната мама, на нея и без това не ѝ остава време за общуване със семейството: тя работи много, занимава се с благотворителност, често до късно чака най-големия си син Бруклин да се върне от купони или ангажименти и освен това става рано, заради режима на малката си дъщеря Харпър.

Светската дива е уверена, че общуването е в основата на семейното благополучие и взаиморазбиране между децата и родителите. Западните журналисти неведнъж са казвали, че децата на Виктория и Дейвид са най-възпитаните сред тези на другите знаменитости.

Припомняме, че двойката е заедно от 1999 и отглежда четири деца: 17-годишния Бруклин, 14-годишния Ромео, 11-годишния Круз и 5-годишната Харпър.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа