Време за приказки: Откраднатата принцеса

Трейлър към красивата руска анимационна комедия

05 април 2018 г.

Снимки: Про Филмс

Тази приказна история се e случила в дните на храбрите рицари, красивите принцеси и войнствените магьосници. Руслан, един странстващ артист, който мечтае да стане рицар, среща очарователната Мила и се влюбва в нея, без дори да подозира, че тя е дъщерята на краля.

Но уви, щастието на двамата влюбени не е писано да бъде вечно: злият магьосник, Черномор, се появява с магическа вихрушка и отвлича Мила пред погледа на Руслан, за да отнеме силата на нейната любов. Без капка колебание, Руслан се впуска в едно опасно приключение, за да спаси открадната принцеса, и преодолява всички препятствия, защото истинската любов е по-силна от магията.

Приключенската анимационна комедия, на режисьора Олег Маламуж по сценарий на Ярослав Войцешек и консултирана от Андрю Хилтън (Screenplay Mechanic), е дублирана на български от актьорите Момчил Степанов, Елена Грозданова, Ненчо Балабанов и др.

Красиво разказана и още по-красиво нарисувана приказка, която припомня, че любовта е по-силна от магията. Може би защото любовта е най-силната магия...

Коментари
Последни видеа