Жизел Бюндхен откровено за опита си с кърменето

Моделката не би заменила този начин на хранене за нищо на света

11 октомври 2018 г.

Жизел Бюндхен със съпруга си Том Брейди.
Снимка: Guliver / Getty Images

Напоследък става все по-често срещано (за наша радост) да чуваме от супермодели суперлативи относно техния опит с кърменето. С което съвсем не искаме да караме майките в невъзможност да хранят бебета си по този начин да се чувстват зле - както се казва, каквото - такова. Но сега става дума за Жизел, която откровено споделя пред People за своя период на кърмене. 38-годишната моделка има син на 8 и половина - Бенджамин Рейн, и дъщеря на 5 и половина - Вивиан Лейк, от съпруга си, куотърбекът на "New England Patriots" Том Брейди. 

Опитът на един от най-скъпо платените модели в световната история вече го има и на хартия, защото току-що Бюндхен издаде мемоарите си "Lessons: My Path to a Meaningful Life". И в интервю, промотиращо книгата, Жизел казва, че намира кърменето за "нещо магично", дори и след като е спряла да храни децата си от гърда.

"Децата ми никога не са боледували, докато кърмех", казва бразилският супермодел. "Ако имаха нещо в очите (заболяване), сипвах им кърма. Преди полет им капех кърма в носовете против евентуални вируси." Педиатърът ми каза: "Ако го бутилирате, това би било перфектното лекарство за всичко", така че аз действително запазих доста кърма, след като спрях да кърмя", казва тя, като добавя, че дори използвала кърма и в зърнената закуска. "Имам предвид, бях наистина откачена майка, но чувствах, че това, което имам, е голяма благословия", смее се моделката.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа