Жизел Бюндхен с мило признание от съпруга си

Том Брейди разкри, че тя му помага да покаже най-доброто от себе си

08 април 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Том Брейди и съпругата му Жизел Бюндхен отпразнуваха 12-ата си годишнина от сватбата през февруари, но милите признания, които си отправят един на друг продължават до днес.

Наскоро куотърбекът призна, че бракът им е толкова стабилен, именно заради усилията на Жизел. И че дължи на нея изключително много, защото тя е човекът, който го кара да покаже най-доброто от себе си.

„Тя има огромна заслуга за всичко това. Жизел е тази, която подкрепя семейството и в крайна сметка прави много жертви“, бе категоричен Брейди.

Снимка: Instagram

Двамата имат син – Бенджамин Рейн, на 11 години, и дъщеря – Вивиан Лейк, на 8 години. Брейди е баща и на 13-годишния Джон, който е от предишната му връзка с актрисата Бриджит Мойнахан.

Куотърбекът разказа още, че двамата много държат децата им да са здраво стъпили на земята, въпреки славата на своите родители. И смятат, че те трябва да работят упорито и сами да постигнат своите цели, а не да разчитат на чужда помощ.

„Животът на мама и татко е уникален сам по себе си. Но не искам те да приемат това за даденост. Искам да почувстват удоволствието от постигнатото. Но това ще трябва да направят сами и по своя начин“, смята Брейди.

А Бюндхен призна, че още не може да повярва колко години са минали, откакто са заедно. „Преживяхме толкова много и израснахме много заедно. Няма нищо, което да обичам повече от теб и нашето семейство и няма човек, с когото да искам да споделя живота си освен с теб“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа