Пътуване до Брюксел е голямата награда в конкурса "Работилница за репортери"

По покана на евродепутата Ева Мейдел

Евродепутатът Ева Мейдел

 

Победителят в тазгодишното издание на обучителния проект "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" ще има възможност да се запознае пряко с работата на Европейския парламент. Той ще пътува за Брюксел през есента по покана на евродепутата Ева Мейдел. Под нейния патронаж се осъществява ученическия конкурс през тази година.

По време на двудневното  си посещение в белгийската столица, където се намират и част от най-важните институции на Европейския съюз, победителят може да посети Европейския парламент и да придобие преки впечатления от работата на българския евродепутат.

За втора поредна година, Еспресо Медия ще предостави и платен летен стаж за победителя, като наред с това той и неговите подгласници и финалисти в „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България”, ще получат и други награди и признания, осигурени от партньорите в конкурса, сред които стаж в телевизия BULGARIA ON AIR в предаването Медиите ON AIR и шофьорски курс от автошкола Василеви.

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на Ева Майдел – български евродепутат и с любезното съдействие на автошкола Василеви, 360 Creative,  ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге и медийното партньорство на Bulgaria ON AIR, b2b media, сп. Мениджър, ИА Кросс.

 

Коментари
Последни видеа