Стартира ново тв предаване за образование

„Смарт час“ ще показва успешни практики и актуални тенденции по света и у нас

30 март 2019 г.

Илюстрация: Guliver / iStock

Всичко, което се прави за по-доброто образование в България, заслужава поздравления! Затова е радващо, че от 1 април стартира ново образователно предаване - „Смарт час“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Всеки понеделник от 21:00 часа Живка Попатанасова ще представя успешни практики и актуални тенденции в българското и световното образование и ще среща зителите с трудности, действия и визионерство, професионално ориентиране и други важни теми за подготовката на учениците.

Ролята и влиянието на иновациите върху учебния процес и връзката между бизнеса и образованието също са заложени в тематиката на „Смарт час“. 

„Ще представяме успешните образователни модели през призмата и опита на експерти в сферата от целия свят. За нас е важно да показваме как се променя средата, в която учат децата днес, какви са новите методи на преподаване, каква е ролята на съвременните технологии в образователния процес, как се развиват дигиталните умения, какво е училището на бъдещето и не на последно място – как участва бизнесът в тези процеси“, казва водещата.

Живка е позната на зрителите на Bloomberg TV Bulgaria от сутрешния блок „Бизнес старт“, който води съвместно с Христо Николов.

Коментари
Последни видеа