"Сам срещу стената" привлича SOS приятели

Новата кампания на SOS Детски селища България

Дидо е от Захарна фабрика. Рита топка по цял ден. Сам срещу стената. Някои деца нямат никого насреща. Ти можеш да промениш това. Подкрепи Дидо и децата като него. Всяко твое дарение руши стена и гради семейство за едно дете.

Това е посланието на кампанията "Сам крещу стената" в подкрепа на деца, лишени от родителска грижа и деца, които са в риск да загубят закрилата на своите родители, обясняват от SOS Детски селища България. Кампанията има за цел да привлече SOS Приятели - дарители с редовни месечни дарения и разчита на два основни канала – касите на EasyPay и ePay.  

Набраните средства ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена всекидневна грижа за над 500 деца и младежи от програмите на организацията. Това са:

1. Децата в SOS приемните семейства в София, Перник и SOS Детско селище Трявна

2. Младежите от SOS младежките домове в София и Велико Търново

3. Децата и младежите от SOS малките семейни домове във Велико Търново и Габрово

4. Младежите, подкрепяни чрез Програмата „Начало на самостоятелен живот“

5. Децата, които са в риск да бъдат разделени от своите родители и които подкрепяме чрез SOS центровете ни за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово.

Всички те имат нужда от всекидневна подкрепа, затова и месечното дарение е най-добрият начин да получат дом и семейство. Даренията се правят на касите на EasyPay, където трябва само да изберете сума, да посочите своите имена и телефон, след което ще получите потвърждение за вашето дарение чрез SMS. SOS Приятел можете да станете и през ePay като се регистрирате на https://nesisam.bg

SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск вече над четвърт век. За първи път след демократичните промени Сдружението предоставя алтернатива на институционалната грижа за деца – грижа в SOS семейство. Сдружение SOS Детски селища България е част от голямото международно семейство SOS Children’s Villages International, което се грижи за близо 1,000,000 деца в 135 страни по света.

Коментари
Последни видеа