Подготовка за раждане

Практически курс за бъдещи майки и татковци

22 септември 2016 г.

Илюстрация: Guliver / iStock

В началото на октомври (4, 5 и 6) сдружение „Естествено“ и акушерски кабинет „Зебра“ ще проведат курс за подготовка за раждане. Добре дошли са всички бременни и техните партньори, предварително записали се на kursove@estestveno.com.

Тридневният курс ще даде на новите родители практически насоки и познания в най-важните области. Разделен е на два модула - „Раждането във вашите ръце“ (първите два дни) и „Бебето е с нас“ (трети ден). Родителите може да посетят целия курс или да си изберат един от двата модула.

В първия ден ще се обърне внимание на физиологията на раждането, през втория – на медицински интервенции и естествените им алтернативи, а през третия – на първите дни на бебето.

Курсовете ще водят Елена Кръстева – психолог, дула, консултант по кърмене, инструктор за подготовка за раждане, Илона Нешкова – акушерка, консултант по кърмене и Йоана Станчева – акушерка, инструктор за подготовка за раждане.

Цената за трите дни е 150 лв. Ако изберете да посетите само първия модул, сумата е 120, а за посещение на втория модул – 60 лв. Може да се плати по банков път или на място.

Мястото е бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 29, а началният час – 18:00.

Допълнителна информация за начините за плащане, както и подробна програма на курса, може да откриете тук.

Елисавета Цалова

Коментари
Последни видеа