Принс Майкъл Джексън не може да пее и танцува

Големият син на великия крал на попа все пак се отдава на шоубизнес

06 ноември 2016 г.

Големият син на Майкъл Джексън, 19-годишният Принс, за първи път разказва подробно за началото на кариерата си в шоубизнеса пред The Los Angeles Times.

Странното е, че той не може да се похвали нито с вокален талант, нито с данни на танцьор. „Всички мислят, че съм длъжен да правя песни и да танцувам. Музиката действително заема огромно място в живота ми, но винаги съм се виждал като продуцент. Ако баща ми можеше да ме попита с какво искам да се занимавам, бих отговорил без да се замисля – с продуцентство“, казва Принс Джексън.

Снимка: Instagram / princejackson

Момчето вече прави първи стъпки по пътя към осъществяването на тази мечта. Неговата компания King's Son Productions неотдавна пусна видеоклип на норвежкия изпълнител Омер Бхати и, както твърди Принс Джексън, тази страст към продуцирането на музика и поставянето на различни шоута е призвание, което е наследил от знаменития си баща.

Принс Майкъл Джексън I е син на Майкъл Джексън и бившата медицинска сестра Деби Роу. Покойният крал на попмузиката има и 18-годишна същеря – Парис Майкъл Катрин от същата връзка, както и 14-годишен син Принс Майкъл Джексън II от неизвестна сурогатна майка.

Еми Спасова

Коментари
Последни видеа