Синът на Арни празнува рожден ден с татко си в бар

19-годишният Джоузеф Баена и Шварценегер заедно на Октоберфест

04 октомври 2016 г.

Снимка: Instagram / schwarzenegger 

Известният американски актьор Арнолд Шварценегер поздрави своя син Джоузеф Баена за неговата 19-годишнина, публикувайки снимка в страницата си в Instagram в неделя. „Честит рожден ден, Джоузеф! Отличен студент, великолепен спортист. Гордея се с теб и те обичам“, написа бившият губернатор на Калифорния в социалната мрежа. 

Виждате колко добра компания са Шварценегер и неговия син, седнали в мюнхенски бар по време на популярния Октоберфест, и двамата, обути в традиционни баварски панталони с тиранти, а в ръцете - с пълни халби с бира. Актьорът посещава феста всяка година и този път е взел със себе си Джоузеф и приятелката си Хедър Мълиган, пише letidor.ru.

Напомняме, че младият Баена е извънбрачен син на Шварценегер от икономката на дома му Милдред Баена и причина за разрива в отношенията между актьора и съпругата му Мария Шрайвър преди пет години, от която има четири деца.

Междувременно тази фотография жъне успех в Instagram и под нея е пълно с коментари от рода на „Арни, обожавам те!“.

Терминаторът продължава да се весели в Германия и дори е бил спрян от полицията за бързо каране на велосипед на претъпкана гара. Пазителят на реда обаче не санкционирал актьора, а помолил да си направят селфи.

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.