Бебета в Музейко

Започва месец, посветен на врява и забава с най-малките

Врява и забава се задават в Музейко с неговите най-малки посетители, които от днес, 5 януари, до края на януари могат, заедно с родителите си - както се подразбира, да се включват всеки ден в различни ателиета: за рисуване и музика, активности за здраве, срещи и дискусии със специалисти, работилници с вкусни рецепти за деца.

Всеки ден от седмицата е посветен на различна тема, свързана с децата между 0 и 5 г.

Във вторник хлапетата ще учат за формите, цветовете и творчеството, в сряда ще пеят и танцуват, в четвъртък ще спортуват, петък е посветен на ранното детско развитие и приказките, събота - на здравето, а неделя - на татковците, за които входът в този ден ще е на половин цена.

Месецът за най-малките е продължение на успешната поредица от събития в Музейко “Ден за най-малките”. Освен да участват в предвидените занимания, децата от 0 до 5 г. могат да развиват сетивния си свят и докато играят сред изложбите на трите етажа в Музейко и слушат приказки в детския му кът.

Всички допълнителни активности през Месеца за най-малките са включени в цената за вход в Музейко, като за децата до 4 г. той винаги е безплатен.

Колкото до постоянната програма на Музейко с научни работилници за деца между 5 и 12 г., и през януари тя ще вдъхновява за знание и ще разкрива интересната страна на науката.

За подробности и новини - тук и тук.

 

Коментари
Последни видеа