Аштън Къчър: Само когато станеш баща, разбираш колко те обичат твоите родители

Актьорът откровено за брака с Мила Кунис и развода с Деми Мур

Снимка: Guliver / Getty Images

Популярният актьор Аштън Къчър изнесе реч в университета Drake, който се намира в неговия роден щат Айова преди дни. Там той получи наградата Robert D. Ray Pillar Character, основана от 38-мия губернатор на щата Робърт Рейм, за „добър пример за подражание“.

39-годишният Къчър се занимава активно с благотворителност – помага на местните училища, освен това е един от основателите на фонд Native, който помага на пострадали в природни бедствия, пише порталът Passion.

Той започва речта си с шега:

„Навярно аз съм първият човек, който получава тази награда, след като зад гърба си има отсрочено решение по дело за кражба с взлом, употреба на „вълшебни гъби“, а също и всички жълти вестници го заклеймяват от кориците си с думите „женкар“ и „изменник“!"

След това Къчър преминава на по-сериозни теми, но не спира да пуска шеги. Той разказва дали с жена му, 33-годишната актриса Мила Кунис им е трудно да гледат две деца. По думите му тяхното семейство държи на любовта, добротата, оптимизма и стремежа към постигане на нещо по-голямо. Мила, както той твърди, образно го „сритва по задника“ всеки ден.

„Събуждам се по-рано, за да може Мила да поспи и се занимавам с нашите деца. Мисля, че съм загрижен, добър, такива неща… А тя се събужда и казва: „Какво ти е, уморен ли си? Аз съм така всеки ден…“,споделя актьорът.

Той признава, че появата на децата му е помогнала да разбере колко силно обича майка си и баща си и колко силно го обичат те. Къчър посвещава в речта си и няколко думи на своя брат. Момчето се ражда с церебрална парализа и му е присадено сърце в детството, а на Аштън неведнъж се налага да го защитава.

Друг интересен момент е разказът на актьора за неговата бивша съпруга Деми Мур.

„Изпитах щастие, когато получих развод. Разбрах колко любов съм загубил и разбрах, какво е разводът днес в чист вид: грозен и недостоен. И накрая погледнах на развода на моите родители по съвсем друг начин.“

Мила Кунис роди син от Къчър на 30 ноември миналата година и го нарекоха Димитри. Може би този необичаен за западните семейства избор на име се обяснява с факта, че самата Мила е родена в украинския град Черновци.

Двамата се познават от много отдавна. Първо са се засичали по време на снимките на сериала "Шеметни години" през 1998 г. Дълго време актьорите са били добри приятели, а в 2012 г. стана известно, че имат връзка. Дъщерята на Аштън и Мила – Уайът се роди на 30 септември 2014 г. Те сключиха брак през лятото на 2015 г., а след година стана известно, че Мила отново е бременна.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа