Раян Гослинг за ролята си на татко

Актьорът признава, че е на седмото небе от щастие

17 декември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty

Обичайно твърде дискретен за семейния си живот с Ева Мендес и децата, Раян Гослинг открехна завесата пред списание GQ.

Двамата са щастливи родители на две момиченца – Есмералда на 2 години и Аманда – на 8 месеца. И дори след раждането на второто дете звездната двойка избягваше да показва и говори за децата, за да запази в сянка семейния си живот.

И при двете бременности Мендес успя да се опази от любопитните папараци. Сега щастливият татко разказа интересни подробности за семейството и за това как приема бащинството.

„През целия си живот вие слушате какво означава това да имаш деца и всички възможни клишета, свързани с това. Бях убеден, че всичко ще е различно, но го разбрах в действителност, едва, след като се случи“, каза той и призна, че е на седмото небе от щастие, откакто е станал татко.

„За мен Ева е майка-мечта, а моите две деца – сбъдната мечта. И виждате, че аз постоянно мечтая. И наистина съм изключителен късметлия“, призна Раян.

Преди раждането на децата той бил доста нервен. „Успокоих се, след като се родиха. Всеки се надява, че децата му ще наследят качества, за които всеки мечтае и иска, и накрая осъзнава, че те са си те, това не сме ние.“

Понеже Раян се чувства силно ангажиран с ролята на татко, не иска да пропусне нито един момент от живота на своите две дъщери. И често води голямата на снимачната площадка, докато му се налага да работи.

„Забавно е да можеш да споделиш този опит с голямата“, казва той, въпреки че не е напълно убеден какво точно може да разбере 2-годишното дете от това, което той прави. За него обаче е по-важно да споделят моментите и да са заедно.

Той разказва забавна история по време на снимките на римейка на Blade Runner, в който той си партнира с Харисън Форд.

В сцената Раян се бие с Форд и му нанася удар, а малката се провиква: „Ти ще победиш!“

А Харисън Форд се обръща към нея с думите: „А аз?“

И всички около тях избухнали в смях и много се забавлявали.

Източник: famili.fr 

 

Коментари
Последни видеа