Евгений Плюшченко танцува на леда с 4-годишния си син

Видеото на уникалната двойка фигуристи взриви интернет

08 ноември 2017 г.

Снимка: Instagram

Съпругата на двукратния олимпийски шампион по фигурно пързаляне Евгений Плюшченко Яна Рудковская снима невероятното изпълнение на мъжа си и сина им, което буквално взриви социалните мрежи.

В чест на своя 35-и рожден ден на 5 ноември прочутия фигурист прави ледено шоу, наречено „Best of Плющенко“ в родния си град Санкт Петербург, разказва letidor.ru.

Непосредствено участие в празника на татко взема и неговият син, 4-годишният Александър Плюшченко. Момченцето подготвя с баща си страхотно изпълнение, което, появявайки се на видео в Instagram профила на Яна Рудковская, става изключително популярно само за няколко дни.

На него може да се види как баща и син изпълняват ефектни фигури под звуците на песента на Том Джоунс Sex Bomb. Детето показва майсторски различни движения и превъртания.

Снимка: Instagram

"Нямаме сили, няма повече емоции, имаше сълзи. Всички емоции оставих там. Това е най-задушевното шоу в моя живот, благодаря за любовта", пише Рудковская.

Номерът на Саша и Евгений Плюшченко се харесва не само на публиката в залата. Видеото в Instagram на Яна Рудковская е гледано вече от 1 милион и 250 хиляди души.

Малкият Саша Плюшченко и преди е излизал на леда с татко си. Миналата година двамата заедно танцуваха в шоу, а след това бяха и на европейско турне. Момченцето е единствен син на Яна и Евгений, които са заедно от 2009 г. От първия си брак фигуристът има син Игор, а от предишния си брак с милиардера Виктор Батурин Рудковская има двама сина - Андрей и Николай, като първият е приемен син, разказва изданието.

Адаптация Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа

Автомобил и дърво

19 януари 2018 г.