Един пример за невероятен татко и съпруг

Австралиец взриви мрежата с разбиранията си

16 юли 2017 г.

Австралийският блогър Брад Кирнс толкова добре пише за опита си с бащинството, че интернет последователите му по целия свят започнаха да качват негови постове във Facebook, пише letidor.ru.

Особено популярен стана един от последните текстове за сина му: „Той започна да ми подражава във всичко, което правя. Той ме обича и иска да бъде като мен. Когато щипна майка му, той прави същото. Когато ѝ намигна, той също ѝ намига. Когато се боричкаме на шега, и той така. Когато я шляпна по дупето, той повтаря. Слуша как си говоря с нея. И се обръща към нея така, както и аз. Ако аз я уважавам, той ще прави същото. На плещите ми тежи такава огромна отговорност, че не знам как ще се справя. Трябва да учим нашите момчета да се отнасят с уважение към жените от първия ден на живота им.

Това мнение събра хиляди харесвания и стотици коментари.

Ще споделим с вас и още едно, защото ни е любимо. В него таткото разказва как е станал рано и е извел децата на разходка, за да може жена му да си поспи. „Тя ми благодари, че съм ѝ позволил да поспи, когато се върнахме. Тя винаги ми благодари за такива неща. И аз не мога да разбера защо. Тя е тази, която става всяка нощ, защото на Фин му растат зъби.

Тя е тази, която се грижи за момчетата, когато са болни. Тя е тази, която ходи с тях на лекар, защото аз съм на работа през цялото време. Тя прави много повече за децата, отколкото аз. Аз върша, каквото мога, но в този смисъл тя винаги е преди мен. И все още ми благодари. А колкото до всички приятели, които мислят като мен – убедете се, че и вие благодарите на жените си.

И това ако не е баща-съпруг-мечта, то кое е?

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа

Без любов

22 ноември 2019 г.