Матю Макконъхи: Момичетата мислят по-бързо

Актьорът разказва за бащинството и новия си филм

18 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Като баща на двама сина и дъщеря, Матю Макконъхи разбира колко различни могат да бъдат те. "Виждаш как момичетата мислят по-бързо", казва носителят на Оскар и баща на 7-годишната Вида, 4-годишния Ливинстън и 8-годишния Леви - всички от брака му с красивата моделка Камила Алвес. "Те по природа са по-бързи, разбират всичко по-бързо", добавя 47-годишният Макконъхи.

Актьорът разказва пред People случка, която потвърждава думите му. "Дъщеря ми стопля по-бързо от мен. Аз и големият ми син се чудехме къде са ключовете от колата и си говорим разни неща: "Възможно ли е да са в сакото, което носи вчера?" или "Може би Ливинстън ги е взел и ги е занесъл някъде?" А Вида просто идва и казва: "Провери ли на ключалката?" и аз отивам, отварям колата и те са си там - на ключалката."

В новия си филм "Gold" Макконъхи играе доста пълен и оплешивяващ бизнесмен на име Кени Уелс, който търси злато в незнайните джунгли на Индонезия. За ролята на актьора му се наложило освен да качи няколко килограма и да се запознае със ексцентризма на своя герой. Когато го питат дали жена му и децата са ок да изразява персонажа си вкъщи, той казва, че това е част от процеса и те са свикнали. 

"Семейството ми е ок с това. Те разбират, виждали са процеса неколкократно. Всъщност беше доста забавно да си живеем по времето на Кени Уелс. Така че каквато и част от него да се появявеше вкъщи, беше смешно."

Надя Горанова

 

Коментари
Последни видеа

Магията си ти

21 януари 2021 г.