Роби Уилямс за ботокса и диетите

При това съвсем откровено

07 ноември 2016 г.

Снимка: Guliver / iStock

Роби Уилямс си призна, че ползва ботокс и филъри в изненадваща изповед, пише dailymail.co.uk. Миналата седмица на Attitude Awards в Лондон той каза: „Имам филъри, имам ботокс, нещо си направих с брадичката и, не на последно място – не мога да си мърдам шибаното чело вече.

Роби, който се завръща с албума The Heavy Entertainment Show, скоро каза: „Мозъкът ми е блокирал от невроза, тревога и паника. Пътят до този албум отне три години и 75 песни отгоре. Но всеки път, когато влизам в студио, е със свито сърце, че „ти се завръщаш, правиш албум, това по-добре да излезе хит, ти си на 42, ти си дебел, клепачите ти са отпуснати, отиди и напиши по-добър припев.

Звездата, който е баща на 4-годишната Теди и на почти 2-годишния Чарлтън, признава, че диетата за следващото му турне също не върви много добре. „Преди месеци бях на тази диета и тя работеше, но е малко екстремна. А сега, седем дни след като съм я започнал, се събуждам една сутрин и си мисля „това е притеснително, виждам се като на снимка с някакво грозде и някакво фъстъчено масло, което е странно, защото това не се е случвало“. На втория ден се събудих и видях трохи в банята. На третата нощ се събудих пред хладилника и разбрах какво става. В крайна сметка качих килограми и то – без да знам.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа