Джейми Оливър: Бащинството те прави истински мъж

Телевизионният готвач е горд с кулинарните интереси на 4-годишния Ривър

14 септември 2020 г.

Снимка: Instagram

Гордият баща на 5 деца, топ-кулинарят Джейми Оливър показа снимка на най-малкия си син, който старателно подбира листа от ревен от семейната градина и ги слага в кошница. Явно 4-годишният Ривър от малък се запознава с тайните рецепти на татко си.

„Бащинството те прави истински мъж!“, призна телевизионният готвач, цитиран от списание Hello.

Снимка: Instagram

„Той разтопява сърцето ми. Наистина е изключително дете. Не съм виждал по-специално. Живее в собствен свят, великолепен е!“ , не скри възхищението си Оливър, който като всеки родител е разтревожен от тръгването на малкия на училище. И въобще не сигурен как ще се впише в средата и как ще се справи.

Припомняме, че Джейми Оливър и съпругата му Джулс - 45-годишна бивша манекенка са женени от 2000-та година и има пет деца - Попи, на 18 години, Дейзи - на 17, Петал - на 11, Бъди - на 9, и Ривър, на 4 години.

45-годишният готвач признава, че с Джулс през годините са минали през много трудности и тежки изпитания, но много се обичат.  

"Семейният живот може да бъде наистина труден

Не мога да си представя как някои хора  намират половинките си през интернет-приложения на телефона. Това е странно", каза Оливър.

Снимка: Instagram

Преди време съпругата му Джулс призна, че за три години е изгубила три бебета при спонтанни аборти, последното от които преди около два месеца, но няма да се откаже да се бори за шесто дете.

Коментари
Последни видеа