Раян Рейнолдс: Клишетата са истина

Актьорът за личното щастие да живее в едно такова

15 ноември 2016 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Филмовата звезда Раян Рейнолдс позира за корицата Мъж на годината на GQ, а в интервюто в изданието говори открито за семейния си живот.

„На ръба съм да имам истинско американско семейство. Винаги съм си представял, че ще се случи и най-накрая стана. Всяко идиотско клише от картичките на Холмарк е истина”, казва той часове, преди семейството му да се увеличи с още един член (интервюто е взето точно, преди да се роди второто му дете, бел. авт.).

За промяната, настъпила в него, след като става баща, пък споделя: „Никога не съм искал да разкривам прекалено много. Дори сега съм малко притеснен, защото водя разговор с някого и не съм сигурен дали няма да кажа нещо, което да издаде абсолютното ми невежество по всеки един въпрос, или да изтърся нещо, което ще бъде разбрано погрешно.”

Рейнолдс споделя, че преди просто е внимавал в интервютата си, карал е по същество, пускал е шегички или е млъквал. „Но приех факта, че съм умен, че съм идиот, че съм забавен. Ако това беше преди пет, четири, даже три години, никога нямаше да кажа „Ела вкъщи да видиш бебето.” Обаче това е животът. Живееш или гориш”, добавя той.

Явно наистина се е освободил от задръжките си, защото на въпрос за връзката им с Блейк Лайвли и кога е разбрал, че нещата ще се получат, Раян изтърсва в типичния си шегаджийски стил: „Вероятно веднага след секса.”

После обаче разказва една симпатична и доста романтична история от началото на връзката им. „Бяхме в малък ресторант в Трибека, който работи до много късно. Пуснаха една песен и аз просто я попитах „Искаш ли да танцуваме?” Нямаше никой, ресторантът беше абсолютно празен. И там някъде, по средата на танца, си казах: „Мисля, че минах границата.” После я изпратих до тях. И после, знаете... Трябва ли да обяснявам какво стана след това...”

Не, Раян, всичко е наред. Не сме чак толкова любопитни.

Елисавета Цалова по материали на GQ

Коментари
Последни видеа