Селин Дион поставя децата пред кариерата

След смъртта на баща им, тя иска да са заедно повече

Снимка: Instagram / celinedion

Канадската легенда Селин Дион няма да работи през целия декември, за да го прекара с децата си, пише сп. People.

През януари тази година починаха почти в един ден и съпругът на Селин, и брат ѝ. И двамата са страдали от рак, но различни видове.

Очевидно, певицата е решила да прекара първото Роджество без бащата на семейството, като не се отделя от него. „Целият декември тя ще посвети на децата си. Все още скърби, но прави всичко възможно да е толкова здрава и щастлива, колкото е възможно. Несъмнено се старае заради децата“, твърди източник, близък до нея.

Скоро в интервю тя разказа как семейството ѝ се опитва да се справи със скръбта. Понякога изпращат в небето балони с писма за тати, също така всяка вечер му пожелават спокойна нощ, като го гледат на снимка.

Припомняме, че певицата се запознава с музикалния продуцент Рене Анджелил през 1980 година, когато е на 12, а той на 38 години. Тя му изпратила демо записи на песни, които е написала заедно с майка си Тереза. Техните отношения започват след седем години и се стига до брака им през 1994. След няколко неуспешни опита за забременяване, на семейството все пак се раждат три деца – 15-годишния Рене-Чарлз и близнаците Еди и Нелсън.

Наскоро Селин отпразнува заедно с децата шестия рожден ден на близнаците в Дисниленд, Калифорния.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа