Детето ви обича да танцува

Самба, ча-ча, румба, джайв за хлапета - Новите родители препоръчват

Илюстрация: Guliver / iStock

Специфичната култура на латино и балните танци е любопитна на всяка възраст, но ето шанс и децата от 4 до 18 години да развият пластични заложби със заниманията на Dance Station.

Преподавателският екип има 10-годишен опит в преподаването на този тип танци и се опира на обучителна програма, разработена спрямо Медалната Система за Обучение по спортни танци. Тя покрива фигурния и технически материал за 10-те състезателни танца: самба, ча-ча, румба, пасо добле, джайв, английски валс, танго, виенски валс, фокстрот и куикстеп.

Независимо от това дали детето е напълно начинаещо или напреднало, то има възможност да участва в танцовите спектакли на училището два пъти годишно. След втората година на обучение, децата могат да участват в редица национални и международни танцови фестивали. Годишната програма на децата се допълва от летен и зимен лагер и летни интензивни модули, съобразени с нивото на детето.

Днешното занимание е от 18.30 ч. в "Парадайз център". Допълнителна информация можете да получите на телефон 0895767072 или тук

 

 

Коментари
Последни видеа