Работилничка за щастие

За деца и майки, жадни за приключения в света на въображението и словото

09 декември 2016 г.

Илюстрация: Guliver / iStock

Ако сте от хората, които обичат да фантазират и се интересуват от творческото мислене и писане, утре, на 10 декември, имате шанс да проявите талантите си на предколедна работилничка за щастие в Къщата на Елинор, която се намира на столичната ул. „Цар Асен“ 33.

Работилничката е предназначена за деца на възраст от 9 до 14 г. и техните майки, които са жадни за приключения в света на въображението и словото. Събитието е част от инициативата за популяризиране на „Творческото мислене и писане като ключ към осъзнато и пълноценно живеене“.
Наред с опита от игрите и предизвикателствата за различните поколения участници, те ще се сдобият с уникален пътеводител към щастието, пълен с множество нови маршрути: литературни, фолклорни и митологични.

Водещ на работилницата ще бъде Вяра Николова, преподавател по български език и литература от 5. до 12. клас и ръководител на Школа по творческо мислене и писане. Неин партньор в игрите по мислене и писане (включително с майките на децата) ще бъде Веселина Благоева - адвокат, художник и писател.

За да се регистрирате за участие в Работилничката за Щастие на Елинор Хаус и Фондация „Алеко“, пишете във фейсбук или се обадете на телефон 087 9912405.

 

Коментари
Последни видеа

Смелост

09 февруари 2023 г.