Кейт Хъдсън ще става майка за трети път

Актрисата споделя новината сама - чака се дъщеричка!

Снимка: Guliver/Getty Images

Три за щастие! Звездната актриса, режисьор, сценарист и кинопродуцент Кейт Хъдсън обяви официално, че е бременна за трети път, като разкри и че бебето ще бъде момиче. Всичко това Кейт сподели на своята страница в Instagram.

Cюрприз! Ако се чудите защо изчезнах от социалните мрежи, това е защото никога досега не ми е било толкова лошо! Имах най-ужасната токсикоза – по-ужасна, отколкото при предишните бременности. От приложението "Бумеранг" в телефона ми прилошаваше, ефектът „суперзум“ ме караше да прегръщам тоалетната чиния, от храните, публикувани в Instagram, ми се гадеше, а прегледът на историите ме уморяваше както нищо друго", обръща се към почитателите си Хъдсън.

38-годишната чаровна дама на Холивуд добавя, че ако някой я е забелязал през този период да е усмихната и щастлива, значи е хитрувала. Сега обаче актрисата е доста по-добре и е решила най-накрая да си признае, че чака дете.

 „Опитахме се да държим бременността ми в тайна толкова дълго, колкото беше възможно, но вече съм доста закръглена и става трудно да крия това занапред. По-лесно е да разкрия състоянието си, отколкото да продължавам да крия, че чакам бебе!

Моите деца, Дани (през март миналата година Кейт Хъдсън започна да се среща с основателя на звукозаписната компания Lightwave Records Дани Фуджикава), аз и цялото ми семейство сме невероятно щастливи, че ще си имаме дъщеря!!!", разкрива Кейт.

Тя сподели и видео от партито, което стана модно в семействата, които очакват бебе. На партито майката и бащата узнават пола на бъдещото дете, като това най-често разкрива тортата – ако е украсена в синьо, ще е момче, ако е розова – момиче. Кейт, Дани и децата решават да узнаят пола на бебето с помощта на балони.

Майка и дъщеря - актрисите Голди Хоун и Кейт Хъдсън на червения килим в Лос Анджелис през януари 2018 г., снимка: Guliver/Getty Images

Актрисата вече има две деца – от брака си с рок музиканта Крис Робинсън тя има син Райдър Ръсел Робинсън на 14 години. Вторият ѝ син – 6-годишният Бингъм Хоун Белами е от фронтмена на Muse Матю Белами.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа