Актьор и вокален педагог мерят токчета в „Като две капки вода“

Антоан Петров е звезда от уеб сериали на Нова, Георги Симеонов стига до „Евровизия“

30 януари 2020 г.

Снимка: Нова тв

Не един, а двама зрители ще участват в новия сезон на „Като две капки вода“.

От 1600 участници в онлайн кастинга за редови граждани, които искат да опитат късмета си в шоуто за имитатори

Продуцентът Маги Халваджиян се спира на Антоан Петров и Георги Симеонов. За съжаление на широката публика никой от тях не е счетоводител или добре пеещ учител по математика, който ще сбъдне мечтата си пред камерите. И двете момчета са завършени артисти със солиден опит на сцената.

Антоан завършва НАТФИЗ преди две години, участвал е в уеб сериалите на Нова „Следвай ме“ и „Килерът“, и вече има „Икар“ за дебют за ролята си в „Ревизорът“. Свири на пиано и танците са голямата му страст.

Георги Симеонов се подвизава под артистичиния псевдоним JJ, бил е част от популярната в близкото минало момчешка група „032“ и през 2018 г представя България на  "Евровизия" като часто от група Equinox.   Писал песни за артисти като Кристо, Цветелина Янева и усмихнатата част от журито на "Капките" Хилда Казасян.

Познава добре задкулисието на риалити форматите като вокален педагог в X Factor и „България търси талант“

Разликата между Антоан и Георги в онлайн гласуването била под 1 % и за това екипът на Халваджиян решава да вземе и двамата. Момчетата ще премерят токчета и перуки заедно със седем утвърдени звезди в „Като две капки вода“, чиито старт е на 24 февруари.

 

Коментари
Последни видеа